Čerstvě, sezonně a podle italské tradice, tak připravuje šéfkuchař Tomáš Mykytyn italské regionální pokrmy z domácích těstovin. K dispozici je oddělená vinotéka s unikátní sbírkou italských vín.




Jedna z nejstarších pražských restaurací v rámci sítě Ambiente. Zaměření na italské těstoviny, steaky a sezonní menu ovlivněné Itálií. Pravou specialitou podniku je ale překvapivě 50 dní vyzrálé české hovězí. Podnik prošel v únoru 2011 pořádnou rekonstrukcí.

Sklepení s vyššími gotickými klenbami – ale jinak vše moderní. Denně ručně připravují různé druhy čerstvých těstovin. Široká nabídka čerstvých ryb. Vinotéka s více než 5000 lahvemi! Na přání degustace v doprovodu místních sommelierů.

KONTAKT:

Pasta Fresca
Celetná 11, 110 00 Praha 1
T +420 224 230 244

www.pastafresca.ambi.cz

[gmap addr=”Celetná 11, Praha 1″]Pasta Fresca[/gmap]